Cautare

3478 de rezultate pentru "date contact" (2.87 secunde)
cresterea nivelului de cunostinte si abilitati ale resurselor umane implicate in protectia acestor drepturi, precum si a constientizarii consumatorilor si imbunatatirea comunicarii prin utilizarea unui schimb de date digitale", se arata intr-un comunicat al Ministerului Public.
Infractiunile electronice acopera o paleta larga de tinte, de la spargerea codurilor unor carti de credit pana la spargerea bazelor de date ale unor institutii precum Pentagonul sau NASA.
Vinde datele utilizatorilor pentru strategii de marketing Doua companii de cercetare vor putea furniza date despre utilizatorii serviciului online de socializare si microblogging Twitter clientilor dispusi sa plateasca pentru folosirea datelor in strategii de marketing, scrie Reuters.
Facebook vrea sa-ti adauge pozele intr-o baza de date globala de recunoastere faciala Facebook vrea sa duca sistemul sau de recunoastere faciala un pas mai departe.
Se mai intampla si acum, dar site-urile care iti permit sa faci rezervari, sau care iti ofera date si review-uri despre anumite obiective turistice sau hoteluri s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie.
Imaginati-va ca cineva aflat in apropiere va intercepteaza pachetele de date si vede tot ce faceti pe internet.
Romania trece la ora oficiala de vara, ceasurile urmand sa fie date inainte cu o ora, astfel ca ora 3.00 va deveni ora 4.00.
Romania a trecut in noaptea de sambata spre duminica la ora oficiala de vara, ceasurile fiind date inainte cu o ora, astfel ca ora 3.00 a devenit ora 4.00.
FARCAS) - Continuare - Baze de date in comun Intre altele, punerea in comun a bazelor de date privind observatiile FAN, din diverse surse, ar putea permite, unor cercetatori in stiinte exacte, stiinte sociale sau ufologi, studii generale si de specialitate cu privire la aceste fenomene.
TikTok partajeaza mai multe date personale decat orice alta retea de socializare si nu este clar unde se duc aceste date. Un studiu recent arata ca Youtube si TikTok colecteaza cele mai multe date de la utilizatori.
Un fost inginer al Departamentului masuratori diagnoza si eficienta energetica din cadrul Complexului Energetic (CE) Turceni a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru acces fara drept la un sistem informatic si transfer neautorizat de date dintr-un sistem informatic.
Caracterul pur electoral al bunavointei si intelegerii demonstrate de Guvern in ultimul timp nu poate fi pus la indoiala, indiferent de explicatiile date de cei in cauza.
(4) Cabinetul presedintelui Consiliului de monitorizare colaboreaza, in indeplinirea sarcinilor de serviciu, cu Mecanismul de coordonare a masurilor pentru implementarea Conventiei, precum si cu punctele de contact pentru implementarea Conventiei, organizate conform prevederilor Legii nr.
Trebuie sa recunosc ca imprejurarea aceasta ma stanjeneste putin, deoarece imi rapeste posibilitatea si norocul, date pana acum in chip de la sine inteles, de a face, intrand sub aceasta cupola, elogiul unui nemuritor disparut trupeste, dar care n-a incetat sa fie prezent, gratie infaptuirilor de o viata.
In urma investigatiilor sale, Alexander a ajuns la concluzia ca SUA poseda fara indoiala dovezi privind realitatea OZN, dar n-a gasit niciun semn precum ca ar fi avut loc vreun contact cu fiinte nepamantene, sau ca guvernul ar fi restrictionat in mod deliberat accesul publicului la aceste informatii.
Fennis Balthaser este unul dintre ufologii care au investigat cazul Roswell, straduindu-se sa desparta adevarul de povesti si dezinformari in imensa cantitate de date disponibile.
Potrivit site-ului www.ipp.ro, baza de date contine informatii de contact ale deputatilor din actualul Parlament al Romaniei, datorita faptului ca anumite informatii sunt mult mai accesibile la nivelul Camerei Deputatilor.
Mitchell nu voia sa dea nume, dar el spunea ca o parte din informatiile sale vine de la fosti angajati guvernamentali SUA, care i-au impartasit date extrem de clasificate.
Paul Dean a descoperit, intre altele, un fisier necunoscut inainte, care putea fi facut public deja in 2010, intitulat SPIONAJ - APARARE -OBSERVATII NEIDENTIFICATE, cu cazuri intamplate in intervalul de date 1963-1976.
Institutul National de Statistica pune la dispozitia mass-media o serie de informatii prilejuite de aceasta zi, pe baza celor mai recente date disponibile.
google-analytics.com